MATCHES MAKEN
IS ONZE PASSIE

Werving & Selectie

De zoektocht naar jong talent met de gewenste mix van werkervaring, opleiding en motivatie kan uitdagend zijn. Adigo brengt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar en helpt u graag actief bij het vinden van starters en young professionals. Wij kennen de beste MBO, HBO en WO talenten en stellen ze graag aan u voor. Alle kandidaten die wij voorstellen hebben we persoonlijk op kantoor gesproken in een kennismakingsgesprek. In zo’n gesprek kijken wij naar: opleiding(en), werkervaring, beschikbaarheid, motivatie, drijfveren en ambities. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

STAGEBEMIDDELING

Het vinden van stagiair(e)s of afstudeerders die goed bij uw bedrijf passen is tijdrovend. Bovendien herhaalt dit hele proces zich bij stages om de vijf maanden. Adigo helpt u graag bij het vinden van passende stagiair(e)s of afstudeerders. Wij beschikken over een uitgebreide talent pool met leergierige studenten met een frisse blik én op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Heeft u een uitdagend vraagstuk of project? Of heeft u hulp nodig bij een onderzoek in uw organisatie? Laat studenten meedenken over uw uitdaging. Neem vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier.

DETACHERING

Heeft u op dit moment geen stages en/of vacatures maar wel een vraagstuk of project? Adigo beschikt over een uitgebreide talentpool met daarin jongeren met een goede opleiding en frisse blik. Wanneer u op zoek bent naar tijdelijke of projectmatige ondersteuning, dan staan onze talenten voor u klaar.

WILT U MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP!

TELEFOONNUMMER:
085 – 48 42 842

EMAILADRES:
INFO@ADIGO.NL

Adigo HQ